Autoverhuur Missoula

» Auto Huren » Autoverhuur Missoula
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Missoula

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Missoula. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Missoula gids

autoverhuur Missoula

Autohuur Missoula

De stad Missoula is gelegen in de staat Montana. De stad heeft een bevolking van 66.788 inwoners (2010) en is 61,9 vierkante kilometer in omvang. Het is de thuisbasis van de oudste en grootste actieve brouwerijen in Montana. Het is ook de thuishaven van een van de sterkste college football programma’s in de Division I kampioenschap voetbal Onderverdeling van de NCAA – de Montana Grizzlies.

Veel mensen die naar Missoula ervan te genieten, want er zijn honderden hectare bos rond de stad, die enkele van de beste Scenic Trail, waaronder Mt biedt. Sentinel, Ratelslang Wilderness, en mounten van Jumbo. Veel van deze routes zijn het hele jaar geopend en er zijn paden voor beginnende wandelaars voor hen die meer geavanceerde. Andere outdoor activiteiten te doen in de omgeving zijn onder klimmen, vissen, skiën, golfen, en raften. Het is de perfecte vakantie plaats voor mannen en vrouwen die houden van het buitenleven.

De stad Missoula, Montana is de thuisbasis van de Missoula International Airport (MSO), ook bekend als Johnson-Bell Field. Het ligt op zes kilometer van het centrum van de stad. De luchtvaartmaatschappijen onderhouden, dit zijn Alaska Airlines, Allegiant Air, Delta Airlines, en SkyWest Airlines.