Autoverhuur Minneapolis

» Auto Huren » Autoverhuur Minneapolis
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Minneapolis

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Minneapolis. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Minneapolis gids

autoverhuur Minneapolis

Autohuur Minneapolis

De stad Minneapolis, Minnesota is de grootste stad in de staat. Het heeft een bevolking van 382.578 inwoners (2010) en is 151,3 vierkante kilometer groot. Minneapolis staat bekend als “The City of Lakes” vanwege de vele wetlands en meren die de stad te markeren, met inbegrip van de rivier de Mississippi. Het is het belangrijkste zakencentrum tussen Seattle en Chicago. De stad herbergt ook een aantal culturele organisaties die tekenen in mensen te interesseren voor beeldende kunst, theater, muziek, en schrijven.

Er is veel te zien en te doen, terwijl in Milwaukee. Enkele van de meest populaire meren en parken zijn Cedar Lake, Lake Calhoun en Lake Harriet. Op deze meren zijn er stranden, picknickplaatsen, wandel-en fietspaden, maar ook bootverhuur.

Ook, terwijl in de stad, kunnen bezoekers de vangst van een honkbal spel met de Minnesota Twins, een NBA-basketbal spel met de Minnesota Timberwolves, of een NFL spel met de Minnesota Vikings.

Minneapolis wordt bediend door de Minneapolis – Saint Paul International Airport (MSP).  Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Icelandair, United Airlines en US Airways.