Autoverhuur Minneapolis Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Minneapolis Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Minneapolis Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Minneapolis Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Minneapolis Luchthaven gids

autoverhuur Minneapolis Luchthaven

Autohuur Minneapolis Luchthaven

De Minneapolis – Saint Paul International Airport (MSP) is een gezamenlijke civiel – militaire luchthaven voor openbaar gebruik. Het is de drukste en de grootste luchthaven naar het midwesten regio van de Verenigde Staten, waaronder Iowa, Minnesota, North Dakota, South Dakota, en Wisconsin dienen. Met betrekking tot passagiersvervoer, de Minneapolis – Saint Paul International Airport is de vijftiende drukste in de Verenigde Staten. In 2010, het vliegveld diende 32.839.441 passagiers.

Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven zijn Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, SkyWest Airlines, Frontier Airlines, Icelandair, United Airlines en US Airways.

Van oktober 2010 tot september 2011, de drukste binnenlandse routes op deze luchthaven waren Denver, Colorado, Atlanta, Georgia, Chicago, Illinois (ORD), Phoenix, Arizona, en Seattle, Washington.

Top drie drukste internationale routes tussen 2009 en 2010 waren Amsterdam, Nederland, Tokyo, Japan, en Cancun, Mexico.

Voor degenen die het betreden en verlaten via de luchthaven van Minneapolis, zijn er tal van voorzieningen om de reis nog leuker, waaronder diverse eetgelegenheden, winkels, een wisselkantoor bureaus, geldautomaten, toeristische informatie, en een scala aan autoverhuurbedrijven bieden geweldige aanbiedingen voor auto verhuur opties.