Autoverhuur Milwaukee

» Auto Huren » Autoverhuur Milwaukee
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Milwaukee

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Milwaukee. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Milwaukee gids

autoverhuur Milwaukee

Autohuur Milwaukee

De stad Milwaukee is gelegen in de staat Wisconsin. Het is de grootste stad in de staat en de achtentwintigste grootste in termen van bevolking in de Verenigde Staten. De stad heeft een bevolking van 594.833 inwoners (2010) en is 251,7 vierkante kilometer groot.

Er zijn een aantal bezienswaardigheden te zien, waaronder de Pabst Brewery Complex, Pabst Mansion, de koepels, de Milwaukee Art Museum, en de Milwaukee County Zoo.

Milwaukee is het best bekend om hun brouwerijen. Terwijl tal van grootschalige activiteiten zijn gekrompen in de laatste tien jaar, de stad is nog steeds de ‘Brew City “met een groot aantal brouwerijen rondom. Het was ooit de thuisbasis van de grootste brouwerijen ter wereld – Pabst, Miller, Blatz en Schlitz. Sommige plaatsen om te zien met betrekking tot dit deel van de geschiedenis van de stad zijn de Miller-Coors Brewing Company en de Lakefront Brewery. Alle brouwerijen bieden rondleidingen.

Festivals in Milwaukee zijn Firkin Craft Beer Festival, Jazz in het Park, en Juneteenth Fay.

De belangrijkste luchthaven die de diensten van de stad Milwaukee is de General Mitchell International Airport (MKE). Het ligt op acht kilometer van de centrale zakenwijk van de stad. Airlines onderhouden door deze luchthaven zijn Air Canada, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines en US Airways.