Autoverhuur Miami

» Auto Huren » Autoverhuur Miami
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Miami

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Miami. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Miami gids

autoverhuur Miami

Autohuur Miami

Miami ligt aan de Atlantische kust van de staat Florida. De stad heeft een bevolking van 399.457 inwoners (2010) en is 143,1 vierkante kilometer groot. Miami wordt gezien als een centrum van internationale handel, kunst, entertainment, cultuur, media, handel en financiën. Het is een van de rijkste steden in de Verenigde Staten en heeft een van de grootste concentraties van internationale banken. De haven van Miami wordt meestal aangeduid als de “Cruise Hoofdstad van de Wereld” zo veel cruiseschepen dok er voordat u erop uit.

Veel bezoekers graag een snel bezoek aan Little Havana in het centrum van Miami te nemen. Het heeft een grote Cubaanse bevolking waar veel Latijns-winkels en restaurants. Andere dingen om te zien onder meer de Miami Zoo, Jungle Island, een overvloed aan stranden (met inbegrip van South Beach en Miami Beach), en Space Miami. Er is ook de South Beach Food Tour, waar mensen leren de geschiedenis van South Beach en geniet van de lokale cultuur door middel van voedsel.

Evenementen en festivals jaarlijks gehouden in Miami zijn de Ultra Music Festival, Miami Fashion Week, Carnaval Miami, en de Winter Party.

De belangrijkste luchthaven die de diensten van de stad Miami is het Miami International Airport (MIA) .De luchthaven ligt 13 kilometer van het centrum van Miami bevindt. Het is de grootste toegangspoort tot de Verenigde Staten uit Latijns-Amerika.