Autoverhuur Miami Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Miami Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Miami Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Miami Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Miami Luchthaven gids

autoverhuur Miami Luchthaven

Autohuur Miami Luchthaven

Miami International Airport (MIA) is de eerste luchthaven die het gehele zuiden van Florida diensten. Het is slechts acht mijl ten noordoosten van Miami bevindt. De luchthaven is de grootste gateway tussen de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. In 2010, het Miami International Airport behandeld 35.698.025 passagiers.

De luchthaven is een hub voor twee passagiers luchtvaartmaatschappijen – American Airlines en Executive Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen die het land en vertrekken vanaf Miami International Airport zijn onder meer Aeromexico, Air Berlin, Air Canada, Air France, Alitalia, British Airways, Delta Airlines, Iberia, KLM, Lufthansa, LAN Airlines, United Airlines en WestJet.

De top vijf van drukste internationale routes in 2010 waren Londen, Verenigd Koninkrijk, Sao Paulo, Brazilië, Caracas, Venezuela, Buenos Aires, Argentinië en Mexico City, Mexico. De top vijf binnenlandse routes waren   Atlanta , Georgia, New York , New York (JFK), Chicago , Illinois, Dallas / Fort Worth , Texas, en New York , New York (LGA).

Eenmaal in de Miami Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.