Autoverhuur Memphis

» Auto Huren » Autoverhuur Memphis
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Memphis

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Memphis. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Memphis gids

autoverhuur Memphis

Autohuur Memphis

Memphis is gelegen in het zuidwestelijke gang van Tennessee. De stad heeft een bevolking van 646.889 inwoners (2010) en is 763,4 vierkante kilometer groot. Het is de grootste stad in de staat. Een van de dingen die Memphis is het meest bekend om is Graceland – het huis behoort tot Elvis Presley, dat nu een museum gewijd aan de artiest.

Er is veel te zien in het centrum van Memphis, met inbegrip van de Mississippi rivier tours, het National Civil Rights Museum, het Memphis Rock ‘n’ Soul Museum en het Ornamental Metal Museum. In midtown Memphis is er de Memphis Zoo, de Pink Palace, en Overton Park. Andere dingen rond de stad Memphis zijn de Memphis Botanic Garden, de Lichterman Nature Center, Stax Museum van Amerikaanse soulmuziek, en Shelby Farms Park.

Andere dingen te doen zijn onder andere het nemen van een ritje rond het centrum van Memphis en je ziet een aantal attracties, zoals Beale Street en Court Square. Bezoekers kunnen ook kijken op de Ghost River Brewing Company en een rondleiding, of genieten van de Beale Street Music Festival als een bezoek aan de stad tijdens het eerste weekend in mei.

De stad Memphis, Tennessee wordt bediend door de Memphis International Airport. Dit vliegveld ligt op ongeveer vijf kilometer van de centrale zakenwijk van de stad. Airlines onderhouden door deze luchthaven zijn Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, US Airways, en SkyWest Airlines.