Autoverhuur Louisville

» Auto Huren » Autoverhuur Louisville
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Louisville

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Louisville. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Louisville gids

autoverhuur Louisville

Autohuur Louisville

De stad Louisville, Kentucky is de grootste stad in de staat. Louisville heeft een bevolking van 741.096 inwoners (2010) en is 1032 vierkante kilometer groot. Louisville is de thuisbasis van de officiële honkbalknuppel van Major League Baseball – de Louisville Slugger.

Veel bezoekers houden van een wandeling door Oud Louisville vanwege al de prachtige architectuur. Er zijn vele wandeltochten die de geschiedenis te verstrekken aan een aantal van de meest historische gebouwen. Er zijn een aantal musea waaronder het Louisville Slugger Museum, de Kentucky Derby Museum, en de Louisville Science Festival.

Elk jaar, Louisville is de thuisbasis van de jaarlijkse Derby Festival. Het komt twee weken voor de populaire Kentucky Derby op Churchill Downs. Er is een marathon, vuurwerk, een ballon ras, een stoomboot race, en dan de Pegasus Parade.

Er is ook de St. James Court Art Show. Meer dan 50 jaar geleden opgericht, is een van de grootste tentoonstellingen in de Verenigde Staten, het weergeven van kunstwerken van meer dan 600 kunstenaars.

De luchthaven die de diensten van de stad Louisville, Kentucky is de Internationale luchthaven Louisville (SDF). Het ligt op 9.11 kilometers van het centrum van de stad. Luchtvaartmaatschappijen die service van de luchthaven zijn onder meer American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines en US Airways.