Autoverhuur Las Vegas Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Las Vegas Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Las Vegas Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Las Vegas Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Las Vegas Luchthaven gids

autoverhuur Las Vegas Luchthaven

Autohuur Las Vegas Luchthaven

De Las Vegas Airport staat bekend als McCarran International Airport (LAS) en is de primaire commerciële luchthaven dat de diensten alle Las Vegas   en Clark County in Nevada.Het is vijf mijl van het centrale zakelijke district van Las Vegas ‘. In het jaar 2010, werd McCarran International Airport genoemd als de tweeëntwintigste drukste luchthaven ter wereld met betrekking tot passagiersvervoer met afgehandeld 39.757.359 passagiers. Het was ook de negende plaats in de wereld voor het aantal starts en landingen, die is opgenomen op 505.591 vliegtuigbewegingen.

De primaire vijf grootste gepland luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven zijn Southwest Airlines, US Airways, United Airlines, Delta Airlines en American Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar McCarran International Airport zijn onder andere Air Canada, British Airways, JetBlue Airways, de Grote Meren in Airlines, Hawaiian Airlines en Virgin Amerikaan.

De top vijf binnenlandse routes in de loop van 2010 waren in Los Angeles , Californië, San Francisco , Californië, Denver , Colorado, Phoenix , Arizona, en Atlanta , Georgia.

Omdat de luchthaven in Las Vegas, de luchthaven huizen meer dan 1.200 gokautomaten in de terminal!

Eenmaal in het Las Vegas Convention Center, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.