Autoverhuur Kansas

» Auto Huren » Autoverhuur Kansas
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Kansas

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Kansas. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Kansas gids

autoverhuur Kansas

Autohuur Kansas

Kansas, bijgenaamd de Zonnebloem staat, bevindt zich in midwesten van de VS en genoemd naar een Indiaanse stam. Het totaal staat heeft een bevolking van 2.871.238 inwoners (2011) en is 213.096 vierkante kilometer groot. De hoofdstad van Kansas is Topeka en de grootste stad is Wichita. Kansas heeft de bijnaam de “Heart of America” ​​omwille van zijn geografische ligging, en staat bekend als een van de instellingen in het populaire verhaal “The Wizard of Oz.”

Sommige dingen te zien zijn onder andere de Kansas Cosmosphere en Space Center in Hutchinson, dat is de op een na grootste ruimte museum in de wereld. De stad is ook de thuisbasis van de jaarlijkse Kansas State Fair. Topeka is de thuisbasis van de Brown v. Board of Education Museum en de Kansas Historical Society and Museum.

Elk van de regio’s in Kansas heeft een beetje iets te bieden. Oost-Kansas is de plaats waar de grotere steden zich bevinden en Flint Hills is waar een aantal van de laatste van de levende graslanden van de Great Plains zich bevindt. Zuidoost-Kansas is onderdeel van de Ozarks regio en biedt een prachtige natuurlijke omgeving.

De drukste luchthaven in de hele staat Kansas is de Wichita Mid-Continental Airport (ICT) .Het is gelegen in het zuidwestelijke deel van het cityAirlines het onderhoud van de luchthaven zijn onder meer AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines en United Airlines.