Autoverhuur Kansas Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Kansas Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Kansas Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Kansas Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Kansas Luchthaven gids

autoverhuur Kansas Luchthaven

Autohuur Kansas Luchthaven

De belangrijkste luchthaven die de Kansas is de Wichita Mid-Continental Airport (ICT), gelegen net ten zuidwesten van de stad Wichita. Het pand staat op de drukste luchthaven in heel Kansas. In 2008 werden 1.615.075 passagiers bediend door deze luchthaven. De luchthaven heeft vooral regionale luchtvervoer in de Verenigde Staten.

Een nieuwe terminal op de luchthaven is in het plan voor de bouw net ten westen van de huidige terminal. Het wordt een twee-verhaal, 272.000 vierkante voet terminal die een modern architectonisch ontwerp uitbeelden van primaire positie Wichita’s binnen de sector van de luchtvaart zal zijn.

De luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven zijn onder meer AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, American Eagle, Delta Airlines en United Airlines.

Tussen oktober 2010 en september van 2011, de drukste binnenlandse routes van de Wichita Mid-Continental luchthaven Atlanta, Georgia, Denver, Colorado, Dallas, Texas, Chicago, Illinois, en Houston , Texas.

Er zijn een aantal voorzieningen in de Kansas Airport naar individuen uit, met inbegrip van toeristische informatie over de streek, verschillende geldautomaten, en autoverhuur diensten die het aanbieden van die grote prijzen op een aantal echt mooie huurauto’s van diverse nationale bedrijven te helpen.