Autoverhuur Jacksonville

» Auto Huren » Autoverhuur Jacksonville
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Jacksonville

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Jacksonville. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Jacksonville gids

autoverhuur Jacksonville

Autohuur Jacksonville

Jacksonville is de grootste stad in alle van de staat Florida, zowel in termen van de oppervlakte en de bevolking. De stad Jacksonville heeft een bevolking van 821.784 inwoners (2010) en is 2,292.15 vierkante kilometer groot. Het is gelegen langs de Atlantische kust en soorten een aantal van de mooiste stranden in de hele staat.

Naast genieten van de zon en surfen op de plaatselijke stranden, is er veel anders te doen tijdens een verblijf in Jacksonville. Attracties in de stad zijn het Museum van Hedendaagse Kunst, het Cultureel Centrum in Ponte Vedra Beach, de Riverside Arts markt, Hemming Plaza, en de Jacksonville Landing. Er zijn ook twee historische wijken – Avondale en Riverside. De architectuur biedt veel over de tijd die de wijken werden gebouwd.

Jacksonville heeft een aantal evenementen en festivals, waaronder de Jacksonville Film Festival, het Jacksonville Jazz Festival, de verende de Blues Festival (het grootste gratis openlucht blues festival in Florida) en het eiland van Acht Vlaggen Shrimp Contest, die perfect geschikt is voor degenen die hou van alles wat te maken met piraten en garnalen.

De stad Jacksonville, Florida is onderhouden door de Jacksonville International Airport (JAX) .Het is gelegen 18.15 kilometers van het drukke centrum van het district Jacksonville.