Autoverhuur Jacksonville Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Jacksonville Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Jacksonville Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Jacksonville Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Jacksonville Luchthaven gids

autoverhuur Jacksonville Luchthaven

Autohuur Jacksonville Luchthaven

De Jacksonville International Airport (JAX) is een openbare, gezamenlijke civiel-militaire luchthaven die is 13 mijl buiten het centrum van Jacksonville, Florida. In 2009 heeft de luchthaven behandeld 5.605.934 passagiers. De Jacksonville Air National Guard Base is gevestigd op deze luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen die dienst van de Jacksonville International Airport omvatten AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines, United Express en US Airways. Omdat de luchthaven slechts verwerkt binnenlandse vluchten binnen de Verenigde Staten, zullen diegenen die reizen naar Jacksonville van buiten het land eerst te landen in een andere luchthaven en dan naar deze luchthaven te leiden. De enige internationale vluchten te komen naar de luchthaven hebben de neiging om van Canada of het Caribisch gebied.

Top vijf drukste binnenlandse routes in 2010 waren Atlanta , Georgia, Charlotte , North Carolina, Dallas / Fort Worth , Texas, Baltimore , Maryland, en Philadelphia , Pennsylvania.

Eenmaal in de Jacksonville Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.