Autoverhuur Indianapolis

» Auto Huren » Autoverhuur Indianapolis
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Indianapolis

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Indianapolis. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Indianapolis gids

autoverhuur Indianapolis

Autohuur Indianapolis

De stad Indianapolis is de hoofdstad van de staat Indiana en de grootste stad in de staat. Het is ook de twaalfde grootste stad van de Verenigde Staten. Het is ook de tweede meest bevolkte hoofdstad. Indianapolis heeft een bevolking van 839.489 inwoners (2011) en is 963,5 vierkante kilometer groot.

Er is veel te zien en te doen tijdens een bezoek aan Indianapolis. Het hoogste gebouw in de stad, de Chase Tower, de Indiana State Capitol, Indiana War Memorial, en de Indianapolis Zoo. Er is ook de White River Gardens, Crown Hill Cemetery (de derde grootste in de Verenigde Staten), en de American Legion National Headquarters. Er zijn tal van musea in de stad, waaronder de Indiana State Museum en het National Art Museum of Sports. Indianapolis is ook de thuisbasis van de Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame en de NCAA Hall of Champions.

Er zijn tal van evenementen en festivals die jaarlijks gehouden wordt, met inbegrip van de Vintage Indiana Wine and Food Fest, de Indiana State Fair, het Oktoberfest, en Rib-Amerika Fest.

De stad Indianapolis wordt bediend door de Indianapolis International Airport (IND). Het is gelegen 11.76 kilometers buiten de centrale zakenwijk van Indianapolis “. Luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven zijn Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines en US Airways.