Autoverhuur Idaho Falls

» Auto Huren » Autoverhuur Idaho Falls
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Idaho Falls

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Idaho Falls. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Idaho Falls gids

autoverhuur Idaho Falls

Autohuur Idaho Falls

De stad van Idaho Falls, Idaho is de grootste stad in het oosten van de staat. Het heeft een bevolking van 56.813 inwoners (2010) en is 45 vierkante kilometer groot. Het is een hub voor niet alleen de oostelijke Idaho, maar ook West-Wyoming vanwege de hoge kwaliteit van leven, economische vitaliteit en de nabijheid van enkele van de beste openluchtrecreatie in de wereld. Idaho Falls wordt regelmatig genoemd als een van de beste plaatsen om te wonen in de Verenigde Staten.

Sommige van de dingen te zien, terwijl in Idaho Falls onder meer het Museum van Idaho en de Tautphaus Park Zoo. Er is ook de Idaho Falls River Walk en de Teton Spectrum Racing. Het is ook een geweldige plek om te wintersporten, zoals skiën en snowboarden genieten tijdens de wintermaanden.

De stad is ook bekend om zijn uitstekende keuken van een aantal van lokaal eigendom restaurants. Zo wordt de Sandpiper restaurant beschouwd als de beste van heel Idaho Falls, omdat het dient alles van Rainbow Trout om mooie kreeft.

De stad van Idaho Falls wordt bediend door de Idaho Falls Regional Airport (IDA). Het is een klein, publiek luchthaven gevestigd in het noordwesten van Idaho Falls. De enige luchtvaartmaatschappijen die nog steeds vanaf de luchthaven zijn Allegiant Air, SkyWest Airlines, en de zeehaven Airlines.