Autoverhuur Houston

» Auto Huren » Autoverhuur Houston
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Houston

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Houston. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Houston gids

autoverhuur Houston

Autohuur Houston

Houston wordt genoemd als de grootste stad in de staat Texas en de vierde grootste stad in de natie. De stad heeft een bevolking van 2.099.451 inwoners (2010) en is 1558 vierkante kilometer groot. Houston staat bekend om zijn transport, industrie, energie, luchtvaart en industrie.

Downtown Houston, die de historische wijk en het Theater District omvat, is de thuisbasis van een aantal Fortune 500 bedrijven, waaronder enkele van de grootste energiebedrijven in de wereld. Het is ook de thuisbasis van de Houston Ballet en het Houston Symphony. West Loop is bekend van high-end winkelcentra en is de thuisbasis van enkele van de rijke en exclusieve wijken in de stad. Veel mensen rijden rond alleen maar om de grote herenhuizen te zien.

Evenementen en festivals zijn de Houston CaribFest, die West-Indische en Caribische culturen viert, evenals de Art Car Parade, waar mensen waarschijnlijk alles te zien van de vuurspuwende kippen auto’s tot cupcake motorfietsen!

De stad Houston is onderhouden door het George Bush Intercontinental Airport (IAH) .Het is gelegen 24.26 kilometers van het centrum van Houston ligt. Airlines onderhouden door deze luchthaven zijn onder meer, Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, KLM, Lufthansa, en VivaAerobus.