Autoverhuur Fort Myers

» Auto Huren » Autoverhuur Fort Myers
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Fort Myers

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Fort Myers. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Fort Myers gids

autoverhuur Fort Myers

Autohuur Fort Myers

Fort Myers is gelegen in het zuiden van Florida. Het heeft een bevolking van 62.298 inwoners (2010) en is 104,7 vierkante kilometer groot. Het is de overheids-en historische centrum voor alle Lee County, Florida. Het is ook de toegangspoort tot de rest van de zuidelijke regio van Florida, die enkele van de populairste toeristische bestemmingen in de staat bezit. Het was ooit het winterverblijf van zowel Henry Ford en Thomas Edison. Vandaag beide huizen zijn geweldig musea gewijd aan hun eigenaar en open voor het publiek.

Andere bezienswaardigheden te zien, terwijl in Fort Myers zijn onder andere Butterfly Estates Conservatorium en de Sanibel Lighthouse. Er is ook de Groove Street Grille en Discotheek die alleen open op donderdag is door middel van zaterdag. Het zal bekend in het hele gebied. Fort Myers is ook de thuisbasis van de Boston Red Sox Spring Training centrum en de Minnesota Twins Spring Training centrum. Bezoekers kunnen in staat zijn om een ​​deel van hun opleiding spellen te bekijken.

De luchthaven die het dichtst bij Fort Myers is de Southwest Florida International Airport (RSW) .Het is gelegen 16.45 kilometers van het centrum van de stad. Luchtvaartmaatschappijen diensten door deze luchthaven onder meer US Airways, United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Delta Airlines en American Airlines