Autoverhuur Fort Myers Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Fort Myers Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Fort Myers Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Fort Myers Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Fort Myers Luchthaven gids

autoverhuur Fort Myers Luchthaven

Autohuur Fort Myers Luchthaven

Fort Myers Airport, beter bekend als Southwest Florida International Airport (RSW) is een county in handen van de luchthaven gelegen in de regio Zuid-Fort Myers, Florida. Het bedient voornamelijk bestemmingen in heel zuidwest Florida, met inbegrip van Fort Myers, Cape Coral, Bonita Springs, Marco Island, Sanibel Island, Captiva Island, en Napels.

In 2010, het vliegveld behandeld 7.516.316 passagiers. Dit maakt het een van de drukste enkele baangebruik luchthavens in de Verenigde Staten. Deze luchthaven is ook een haven van binnenkomst voor de Verenigde Staten Customs and Border Protection divisie.

Luchtvaartmaatschappijen diensten door deze luchthaven zijn Air Canada, Air Berlin, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines, US Airways en WestJet.

De top vijf van drukste binnenlandse routes in 2010 waren Atlanta , Georgia, Detroit , Michigan, Charlotte , North Carolina, Chicago , Illinois, en Newark , New Jersey.

Eenmaal in de luchthaven van Fort Myers, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.