Autoverhuur Detroit

» Auto Huren » Autoverhuur Detroit
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Detroit

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Detroit. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Detroit gids

autoverhuur Detroit

Autohuur Detroit

De stad Detroit, gelegen in Michigan, maar de primaire financiële, transport en cultureel centrum voor de gehele provincie. Detroit heeft een bevolking van 713.777 inwoners (2010) en is 370,4 vierkante kilometer groot. Het is de achttiende meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. Het is het wereldwijde centrum voor de automobielsector en de stad is synoniem met de Amerikaanse auto-industrie. Dit is de belangrijkste reden waarom de stad de bijnaam “Motor City”.

Wat is er te doen, terwijl in Detroit zijn het Renaissance Center, Greektown en Corktown historische wijken, Hitsville USA, of een rondleiding door een van de vele auto-fabriek musea. Er is ook een aantal casino’s, concerten, en cruises rond de Grote Meren.

Festivals en evenementen in Detroit onder meer de International Freedom Festival, Motown Winter Blast, en de North American International Auto Show.

De stad Detroit wordt bediend door de Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) .Het is gelegen 28.23 kilometers van het centrum van de stad.