Autoverhuur Detroit Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Detroit Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Detroit Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Detroit Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Detroit Luchthaven gids

autoverhuur Detroit Luchthaven

Autohuur Detroit Luchthaven

De Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), vaak aangeduid als de Detroit Metro Airport of gewoon DTW, is een belangrijke internationale luchthaven. In 2010 werd de Detroit Metropolitan Wayne County Airport gerangschikt zestienste drukste luchthaven in de Verenigde Staten en de vierentwintigste drukste in de wereld met betrekking tot het passagiersvervoer. In 2010, het vliegveld behandeld 32.377.064 passagiers. In termen van vliegtuigen starts en landingen, het is een van de top tien van drukste luchthavens in Noord-Amerika. Naast die de meeste Detroit, maar ook diensten Toledo, Ohio, dat is slechts 47 mijl van de luchthaven.

Deze luchthaven is de op een na grootste hub voor Delta Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze luchthaven zijn onder andere Air Canada, Air France, American Airlines, Lufthansa, Southwest Airlines, United Airlines en AirTran Airways.

De top vijf van drukste binnenlandse routes in 2010 waren Atlanta , Georgia, Orlando , Florida, New York , New York, Las Vegas , Nevada, en Chicago , Illinois.

Eenmaal in de luchthaven van Detroit, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.