Autoverhuur Dallas Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Dallas Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Dallas Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Dallas Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Dallas Luchthaven gids

autoverhuur Dallas Luchthaven

Autohuur Dallas Luchthaven

De Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) is gelegen tussen de steden van Fort Worth en Dallas .Het is de drukste luchthaven in de hele staat Texas. In termen van vliegbewegingen, het was de vierde drukste luchthaven ter wereld met 652.261 vliegtuigbewegingen in 2010. Het is ook de achtste drukste luchthaven in de wereld op het gebied van personenvervoer. In 2010, deze afgeeft 56.906.610 passagiers.

De Dallas Airport is de belangrijkste hub voor American Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door de luchthaven zijn Air Canada, British Airways, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, KLM, Lufthansa, Qantas, United Airlines en Virgin America.

Top vijf internationale routes in 2010 zijn Cancun, Mexico, Londen, Verenigd Koninkrijk; Mexico City, Mexico, Tokyo, Japan; en Frankfurt, Duitsland. De drukste binnenlandse routes in 2010 waren   Atlanta , Georgia, Los Angeles , Californië, Chicago , Illinois, Denver , Colorado, en San Francisco , Californië.

Eenmaal in de luchthaven van Dallas, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.