Autoverhuur Columbus

» Auto Huren » Autoverhuur Columbus
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Columbus

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Columbus. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Columbus gids

autoverhuur Columbus

Autohuur Columbus

Columbus is de hoofdstad van de staat Ohio en het is ook de grootste stad in de staat. Het heeft een bevolking van 787.033 inwoners (2010) en is 550,5 vierkante kilometer groot. Het is de derde grootste stad in de Amerikaanse Midwest en de vijftiende grootste stad in alle van de Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van de grootste campus in de Verenigde Staten – Ohio State University. Columbus wordt regelmatig genoemd als een van de beste steden om een ​​gezin en een van de grootste tech steden in het land te verhogen.

Sommige van de dingen te zien zijn onder andere de Jack Nicklaus Museum, Ohio Village, Wyandotte Winery, en Ohio Craft Museum.

Columbus is de thuisbasis van een aantal evenementen en festivals, waaronder de Aziatische Festival, Columbus Arts Festival, Columbus Jazz en Rib Fest, Duits Village Oktoberfest, het jaarlijkse Ohio State Fair.

Het dichtstbijzijnde vliegveld naar de stad van Columbus is de Internationale luchthaven Port Columbus (CMH). Het ligt op slechts 9,7 kilometer van het centrum van het centrum van Columbus. Het is vooral een passagier luchthaven die 151 non-stop vluchten naar 34 luchthavens met 15 maatschappijen op een dagelijkse basis biedt. Luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven onder meer Air Canada Express, AirTran Airways, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines en US Airways.