Autoverhuur Cleveland

» Auto Huren » Autoverhuur Cleveland
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Cleveland

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Cleveland. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Cleveland gids

autoverhuur Cleveland

Autohuur Cleveland

De stad Cleveland is de dichtstbevolkte stad in de hele staat Ohio. Cleveland heeft een bevolking van 396.815 inwoners (2010) en is 213,4 vierkante kilometer groot. Het is gelegen langs de oever van Lake Erie. De stad gaat door tal van bijnamen, waaronder “The Forest City ‘en’ The Rock ‘n’ Roll hoofdstad van de wereld.”

Cleveland staat bekend als een grote internationale bezoeker hotspot vanwege zaken als het Cleveland Orchestra, Playhouse Square Center, Cleveland Museum of Art, HealthSpace Cleveland (de firt gezondheid museum in het land), en de NASA Glenn Research en Visitors Center.

Sommige van de dingen te zien en te doen de oude Arcade, het Museum van Hedendaagse Kunst, en het Cleveland Museum of Art op te nemen. Andere interessante plaatsen zijn het Rockefeller Culturele Gardens, de Rock and Rolla Hall of Fame and Museum, en de West Side Market. Er is ook de Cleveland Museum of Natural History en de Cleveland Botanical Gardens Glasshouse.

De belangrijkste luchthaven die haar diensten aanbiedt aan Cleveland, Ohio is het Cleveland Hopkins International Airport (CLE). Het is gelegen 16.19 kilometers buiten de stad. Airlines onderhouden door deze luchthaven zijn Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines en United Airlines.