Autoverhuur Cincinnati

» Auto Huren » Autoverhuur Cincinnati
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Cincinnati

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Cincinnati. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Cincinnati gids

autoverhuur Cincinnati

Autohuur Cincinnati

De stad Cincinnati is gelegen in de staat Ohio, net ten noorden van de Ohio River, vlak bij de grens gedeeld met Kentucky. De stad heeft een bevolking van 296.943 inwoners (2010) en is daarmee de op twee na grootste stad in de staat. De stad is ook 206,1 vierkante kilometer groot. Cincinnati is het meest bekend om zijn uitgebreide collectie van historische architectuur, met inbegrip van Italiaanse architectuur in de buurt van Over-the-Rijn. De buurt is ook de grootste National Historic District in het gehele Verenigde Staten.

Sommige van de dingen te zien en te doen in Cincinnati zijn de Cincinnati Observatory, de allereerste professionele observatorium in de Verenigde Staten, de John A. Roebling Suspension Bridge, de langste hangbrug over de hele wereld van 1866 tot 1883, en de Carew Tower en Observation Deck, de tweede grootste gebouw in de stad en de basis voor het uiteindelijke ontwerp van Empire New York State Building.

Het dichtstbijzijnde vliegveld naar Cincinnati is de Cincinnati / Northern Kentucky International Airport (CVG) .Het is gelegen in Hebron en iets meer dan 22 kilometer van het centrum van Cincinnati. De luchtvaartmaatschappijen die worden bediend door dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, American Eagle, Delta Airlines, United Airlines, SkyWest Airlines en US Airways.