Autoverhuur Cincinnati Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Cincinnati Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Cincinnati Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Cincinnati Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Cincinnati Luchthaven gids

autoverhuur Cincinnati Luchthaven

Autohuur Cincinnati Luchthaven

De Cincinnati / Northern Kentucky International Airport (CVG) ligt op ongeveer 22 kilometer van het centrum van de stad Cincinnati. De luchthaven bevindt zich het kleinste binnenlandse hub voor Delta Airlines en is de centrale hub van Comair, een volledige dochteronderneming luchtvaartmaatschappij van Delta met regionale jet-service.

Luchtvaartmaatschappijen die dienst van de Cincinnati / Northern Kentucky International Airport zijn onder andere Air Canada, American Eagle, United Airlines, United Express en US Airways.

De luchthaven biedt ook service aan een aantal nationale en internationaal goederen-diensten, inclusief ABX Air, Cargojet Airways, DHL Air Verenigd Koninkrijk, FedEx Express, Polar Air Cargo, en Zuid-Air.

De top vijf van drukste binnenlandse routes van de luchthaven van juli 2010 tot juni 2011 zijn Atlanta , Georgia, Chicago , Illinois, Charlotte , North Carolina, Dallas / Fort Worth , Texas, en Orlando , Florida.

De Cincinnati Airport biedt personen met een aantal grote diensten die hun verblijf kan maken in deze stad Ohio, en hun wachten in de luchthaven voor hun vlucht uit Cincinnati, veel aangenamer, met inbegrip van geldautomaten, restaurant vestigingen, winkels, een wisselkantoor kiosken , toeristische informatie kiosken, en autoverhuur kiosken van enkele van de grootste namen in de nationale en internationale autoverhuurbedrijven.