Autoverhuur Chicago Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Chicago Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Chicago Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Chicago Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Chicago Luchthaven gids

autoverhuur Chicago Luchthaven

Autohuur Chicago Luchthaven

De Chicago Airport staat bekend als de O’Hare International Airport (ORD). Het is een belangrijke luchthaven in Chicago, Illinois slechts 17 mijl van de Chicago Loop. O’Hare International Airport is de derde drukste luchthaven ter wereld. In 2010 wordt behandeld 66.665.390 passagiers. O’Hare serveert een aantal buitenlandse bestemmingen en is de vierde drukste in termen van de internationale gateway, achter JFK Airport in New York , LAX Airport in Los Angeles en Miami International Airport in Florida.

De luchthaven is verkozen voor de laatste tien jaar als de “Best Airport in Noord-Amerika,” zowel door Business Traveler Magazine en Global Traveler Magazine.

De grootste luchtvaartmaatschappij op de Chicago luchthaven is United Airlines, die meer dan 45 procent van alle passagiers verwerkt. Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door de luchthaven zijn Air Canada, Air France, Alitalia, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, KLM, Lufthansa, United Airlines en Virgin Amerikaan.

Top vijf drukste internationale routes 2009-2010 zijn Londen, Verenigd Koninkrijk; Frankfurt, Duitsland, Toronto, Canada, Tokyo, Japan, en Cancun, Mexico. Top vijf binnenlandse zijn   New York , New York, Los Angeles , Californië, San Francisco , Californië, Dallas / Fort Worth , Texas, en Boston , Massachusetts.

Eenmaal in de luchthaven van Chicago, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.