Autoverhuur Charlotte

» Auto Huren » Autoverhuur Charlotte
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Charlotte

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Charlotte. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Charlotte gids

autoverhuur Charlotte

Autohuur Charlotte

De stad van Charlotte is de grootste stad in de staat North Carolina. De stad heeft een bevolking van 731.424 inwoners (2010) en is 771 vierkante kilometer groot. Op basis van haar bevolking, is het de zeventiende grootste stad in de Verenigde Staten. Het is een primaire financieel centrum voor de natie en de op een na grootste bank-centrum ( New York City is de eerste).

Er zijn tal van dingen te zien en te doen in de stad Charlotte. Er is De Munt Museum, Discovery Place, James K Polk Historic Site, en de Carolina’s Aviation Museum. Er zijn een aantal van de locaties voor evenementen ook, met inbegrip van de Bojangles ‘Colosseum.

Jaarlijkse evenementen die in Charlotte zijn de Carolina Renaissance Festival, De zuidelijke Kerstshow, en de Charlotte International Auto Show. Personen die een voorliefde voor NASCAR kan ook in een aantal stock car racing op de Lowe’s Motor Speedway.

De belangrijkste luchthaven die de stad van Charlotte, North Carolina is de Charlotte Douglas International Airport (CLT).  Het is een gezamenlijke militaire en de civiele internationale luchthaven 9.22 kilometers buiten de stad. Naast het feit dat de grootste hub voor US Airways; andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden op deze luchthaven zijn onder andere Lufthansa, JetBlue Airways en United Airlines.