Autoverhuur Charlotte Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Charlotte Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Charlotte Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Charlotte Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Charlotte Luchthaven gids

autoverhuur Charlotte Luchthaven

Autohuur Charlotte Luchthaven

De Charlotte Douglas International Airport (CLT) in Charlotte, North Carolina is een gezamenlijke civiel-militaire openbare internationale luchthaven die voor het eerst werd opgericht in 1935. Het is de grootste hub voor US Airways, de negende drukste luchthaven in de Verenigde Staten, evenals de vierentwintigste grootste in de wereld op het gebied van personenvervoer. In 2010, het vliegveld diensten 38.143.078 passagiers en 549.101 van de luchtvaartuigen.

Deze luchthaven diensten een aantal luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, ExpressJet, JetBlue Airways, Lufthansa, SkyWest Airlines, American Eagle, en United Airlines.

US Airways heeft zich de US Airways Club langs Concourse B. Het is gereserveerd voor Business en First Class passagiers, maar ook Star Alliance Gold leden op internationale vluchten.

In 2010-2011, de top vijf van drukste binnenlandse routes van de Charlotte / Douglas International Airport waren Atlanta , Georgia, Dallas / Fort Worth , Texas, New York , New York (LGA), Chicago , Illinois, en Boston , Massachusetts.

De luchthaven biedt alle gasten een scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, winkels, pinautomaten, en toeristische informatie. Er zijn ook verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven waar mensen een auto kunt huren voor de duur van hun reis.