Autoverhuur Baltimore

» Auto Huren » Autoverhuur Baltimore
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Baltimore

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Baltimore. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Baltimore gids

autoverhuur Baltimore

Autohuur Baltimore

De stad Baltimore, Maryland is de grootste stad en cultureel centrum in Maryland en de grootste onafhankelijke stad in de Verenigde Staten, wat betekent dat het behoort niet toe aan een een provincie. De stad heeft een bevolking van 620.961 inwoners (2010) en is 238,4 vierkante kilometer groot. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege de nabijheid van Washington DC.

Een van de beste plaatsen om te bezoeken in Baltimore is de Inner Harbor. Het is het hart van de stad. Er zijn tal van hotels en veel bezienswaardigheden, zoals het Baltimore Maritime Museum, de Maryland Science Center en het Nationaal Aquarium. Een ander groot gebied om te bezoeken is Fell’s Point. Het is een historische maritieme wijk die het grootste aantal restaurants, pubs en bars heeft. Er is ook de Fells Point Ghost Tours, en in juli en augustus zijn er films op de Pier.

Het dichtstbijzijnde vliegveld naar Baltimore is de Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport .Vernoemd naar de eerste Afrikaanse Amerikaan die een zetel te houden over het Amerikaanse Hooggerechtshof, het is gelegen 13.66 kilometers van het centrum van de stad.