Autoverhuur Baltimore Airport

» Auto Huren » Autoverhuur Baltimore Airport
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Baltimore Airport

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Baltimore Airport. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Baltimore Airport gids

autoverhuur Baltimore Luchthaven

Autohuur Baltimore Airport

De Baltimore Airport, bekend als de Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) is een internationale luchthaven die de diensten van de Baltimore-Washington grootstedelijk gebied. Het is tien mijl ten zuiden van de stad   Baltimore en 32 mijl ten noordoosten van Washington DC . De luchthaven is vernoemd naar Thurgood Marshall, een inwoner van Baltimore en de eerste Afrikaanse Amerikaan gekozen in de Verenigde Staten Hooggerechtshof.Het stond de vierentwintigste drukste luchthaven in Noord-Amerika in 2010. In dat jaar, de luchthaven behandeld 21.936.461 passagiers.

Er zijn tal van passagiers luchtvaartmaatschappijen die komen en gaan van de Baltimore luchthaven, een aantal van hun luchtvaartmaatschappijen zijn Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airlines, Southwest Airlines, United Airlines en US Airways.

Een deel van de binnenlandse en internationale chartermaatschappijen zijn onder andere Noord-American Airlines, Ryan International Airlines, World Airways, en Omni Air International.

De vijf drukste binnenlandse routes voor dit vliegveld Atlanta, Georgia , Boston, Massachusetts , Orlando, Florida ; Charlotte North Carolina , en Detroit, Michigan .

Eenmaal in de luchthaven van Baltimore, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.