Autoverhuur Austin

» Auto Huren » Autoverhuur Austin
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Austin

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Austin. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Austin gids

autoverhuur Austin

Autohuur Austin

De stad Austin is de hoofdstad van de staat Texas. Het is gelegen in Centraal-Texas langs de rand van het zuidwesten van Amerika. Het pand staat op de vierde grootste stad in de staat en de veertiende in de Verenigde Staten met betrekking tot de bevolking. De stad heeft een bevolking van 799.446 inwoners (2011) en is 704 vierkante kilometer groot. Vanwege het grote aantal uitgaansgelegenheden in de stad, is de stad van Austin vaak aangeduid als de “Live Music Capital of the World.”

Sommige van de dingen te zien zijn de prachtige Universiteit van Texas in Austin, de LBJ Presidential Library en de Texas State Capitol.

Austin heeft ook een groot aantal festivals per jaar, inclusief de Chinatown Center Austin Chinees Nieuwjaar Festival, het nieuwe maanjaar Festival, de Austin Chocolate Festival, het South by Southwest Film Festival, het South by Southwest Music Festival, en de Texas Round-Up een Straat Festival.

De luchthaven die het dichtst bij de stad Austin is de Austin-Bergstrom International Airport (AUS). Het is gelegen 10.22 kilometers van de centrale zakenwijk van Austin’s. Airlines onderhouden door de Austin luchthaven zijn onder meer Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines en United Airlines.