Autoverhuur Anchorage

» Auto Huren » Autoverhuur Anchorage
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Anchorage

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Anchorage. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Anchorage gids

autoverhuur Anchorage

Autohuur Anchorage

De stad van Anchorage ligt in de staat Alaska. Het is de grootste stad in de staat, met ongeveer 291.826 inwoners (2010). De stad is 5,079.2 vierkante kilometer groot. Het is de naam “All American City” door de National Civic League vier keer, met de meest recente in 2002. Kiplinger heeft ook noemde het de meest fiscaal vriendelijke stad in de hele Verenigde Staten.

Er is veel te zien, terwijl in Anchorage, waaronder het Alaska Native Heritage Center, Anchorage Zoo, Anchorage Museum voor Geschiedenis en Kunst, en de Alaska Wildlife Conservation Center.

Veel bezoekers willen gaan op wild te bekijken tours, terwijl in Anchorage naar soorten zoals elanden, Dall schapen en zwarte beren te zien.De Tony Knowles Coastal Trails bieden een aantal van de beste uitzicht op de stad te wandelen en te fietsen liefhebbers. En natuurlijk, want het is Anchorage, Alaska, zijn er een overvloed aan skiën en snowboarden mogelijkheden.

De Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) is gevestigd 7.08 kilometers buiten het stadscentrum van Anchorage. Het merendeel van de vluchten die komen in de Anchorage luchthaven zijn seizoensgebonden, want het kan moeilijk zijn om te landen tijdens de wintermaanden.