Autoverhuur Albuquerque

» Auto Huren » Autoverhuur Albuquerque
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Albuquerque

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Albuquerque. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Albuquerque gids

autoverhuur Albuquerque

Autohuur Albuquerque

De stad Albuquerque is gelegen in de staat New Mexico. Het is de grootste stad in de staat en beschikt over een bevolking van 545.852 inwoners. Dit maakt het ook de tweeëndertigste grootste stad in de Verenigde Staten. Het is 468,5 vierkante kilometer groot. Albuquerque is de thuisbasis van de Universiteit van New Mexico, Petroglyph National Monument, Sandia National Laboratories, en een deel van de Rio Grande.

Enkele van de attracties te zien in Albuquerque zijn de Albuquerque Biological Park, de Rio Grande Zoo, Albuquerque Aquarium, Indian Pueblo Cultural Center, en het Nationaal Museum van nucleaire wetenschap en geschiedenis.

De Albuquerque International Balloon Fiesta staat bekend als de grootste ballonvaren, zelfs in de wereld. Het is ook een van de gefotografeerde gebeurtenissen. Het is een culturele mijlpaal voor de stad. Aangehouden voor negen dagen in de maand oktober, zijn er honderden ballonnen en is een geweldige site om te zien.

De stad Albuquerque wordt bediend door de Albuquerque International Sunport (ABQ) .Het ligt op 6.2 kilometers van het centrum van de stad. Het is het grootste commerciële luchthaven in New Mexico.