Autoverhuur Albuquerque Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Albuquerque Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Albuquerque Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Albuquerque Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Albuquerque Luchthaven gids

autoverhuur Albuquerque Luchthaven

Autohuur Albuquerque Luchthaven

De Albuquerque Airport, ook bekend als de Albuquerque International Sunport (ABQ) is een openbare luchthaven die ligt op 3 mijl ten zuidoosten van Albuquerque’s   centrale zakenwijk.Het is het grootste commerciële luchthaven in de hele staat New Mexico. In 2010 heeft de Albuquerque International Sunport behandeld 192.520 passagiers.

De luchthaven heeft een terminal met 25 poorten in drie verschillende concoursen.

Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines, US Airways, New Mexico Airlines en Frontier Airlines op te nemen.

De top vijf binnenlandse routes uit de Albuquerque luchthaven zijn Phoenix , Arizona, Colorado Denver , Dallas / Fort Worth, Texas, Las Vegas , Nevada, en Los Angeles , Californië.

De lading luchtvaartmaatschappijen die van en naar het vliegveld zijn UPS Airlines en FedEx Express.

Eenmaal in de Albuquerque International Sunport, er zijn een paar voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.